Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

– GRUP PORT BO
Raó social: FRANCESC XAVIER JONAMA CASELLAS
NIF: 40523552J
Adreça: C/ CASES NOVES, 24 – 17200 – PALAFRUGELL – GIRONA
Telèfon: 654520990
Email: carles@portbo.com

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.
Aquest web té una finalitat merament informativa sobre l’activitat del Grup Port Bo.

Aquest avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.portbo.cat

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general, les relacions entre FRANCESC XAVIER JONAMA CASELLAS i GRUP PORT BO i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb FRANCESC XAVIER JONAMA CASELLAS – GRUP PORT BO o qualsevol de les delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de FRANCESC XAVIER JONAMA CASELLAS – GRUP PORT BO i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, llevat del consentiment per escrit de FRANCESC XAVIER JONAMA CASELLAS – GRUP PORT BO.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
FRANCESC XAVIER JONAMA CASELLAS – GRUP PORT BO es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

FRANCESC XAVIER JONAMA CASELLAS – GRUP PORT BO no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de FRANCESC XAVIER JONAMA CASELLAS – GRUP PORT BO. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de FRANCESC XAVIER JONAMA CASELLAS – GRUP PORT BO té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.