ACOBLATS

Acoblats sorgeix de l'idea de Martí Camós i Carles Casanovas, amics i companys de solfa de petits,  de fer alguna cosa en conjunt, l'un des de la direcció de la Cobla Orquestra Montgrins i l'altra de la direcció del grup Port bo de Calella de Palafrugell. Aprofitant el 125 aniversari de la cobla Montgrins, proposen a les seves respectives formacions muntar un espectacle i l'enregistrament d'un disc: ACOBLATS basat en fusionar dues de les manifestacions més genuïnament catalanes com son  la cobla i el cant de taverna. Uns anys més tard i aprofitant aquest cop el 50 aniversari de Port bo es retroben i graven: LA COBLA A LA TAVERNA aportant més repertori a l'espectacle ACOBLATS que permet escoltar, de la veu del trio Calellenc, les cançons de taverna més conegudes, acompanyades per la cobla degana de Catalunya; Els Montgrins.
L’HOME DE LA GUITARRA

A partir de la celebració del 90 aniversari d'en Josep Bastons i la edició del disc commemoratiu del mateix, s'ha creat aquest concert - espectacle que consisteix en un repàs a l'obra mes significativa del mestre de Palafrugell, interpretada precisament pels alguns dels seus amics més íntims.

Havaneres com “A cau d'orella”, “Mariner de terra endins”, “Tamariu”, “Lola la tavernera”... llueixen especialment amb les harmonies del Port bo i les veus solistes de la Indira Ferrer i la Gina Espolet.

Al principi de l'espectacle, les interpretacions d'aquests artistes es barregen amb les anècdotes de la seva relació amb en Josep Bastons. Més endavant, li dediquen el tema que varen escriure per a ell en Carles Casanovas i l'Antoni Mas i que dona nom a l'espectacle. A partir d'aquí, i fins al final del concert, interpreten conjuntament les obres que han constituït la principal aportació del mestre al món de l'havanera.Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.